Cultura

Fenicis, grecs, romans i jueus van estendre aquesta cultura per tot el Mediterrani i avui dia és la base de la nostra cuina. Les seves propietats han fet que sigui present en altres camps a part de la nutrició, com ara en la salut i la cosmètica.

Així doncs, parlar de la cultura de l'oli és parlar de la nostra pròpia cultura, de les nostres terres i costums i, en definitiva, de nosaltres mateixos.

Tot i que en el mercat actual existeixen diversos tipus d'oli, a Oli Magrí s'elabora exclusivament oli verge extra. Aquest oli és de màxima qualitat, i s'obté directament d'olives arbequines en un perfecte estat. Posseeix un sabor i olor únics i lliures de defectes, manté aquest equilibri harmoniós sempre per sota dels 0,2° d'acidés. És important tenir en compte la varietat d'oliva de la qual s'extreu l'oli, que és l'origen de les propietats característiques del producte final. Les arbequines del nostre terme tenen un aroma especialment afruitat i un sabor intens; per això l'oli que s'obté és un magnífic ingredient per a les nostres receptes culinàries o un bon condiment per a qualsevol dels nostres plats.


Compartir