Política de Privacitat

Aquesta Política de Privacitat regeix la manera com OliMagrí.com recopila, utilitza, manté i divulga la informació recollida dels usuaris del lloc web. Aquesta política de privacitat val per al lloc i tots els productes i serveis oferts per OliMagri.com.

Informació d'Identificació Personal

Podem recopilar informació personal d'identificació d'usuari en una varietat de maneres, incloent, però no limitat a, quan els usuaris visiten el nostre lloc, es registrin, omplin un formulari, i en relació amb altres activitats, serveis, funcions o recursos que posem a disposició al nostre lloc. Els usuaris poden demanar, si escau, nom, adreça de correu electrònic, adreça postal, número de telèfon. També poden, però, visitar el nostre lloc de forma anònima.

Recollim informació d'identificació personal dels usuaris només si ells ens envien voluntàriament aquesta informació. Els usuaris poden negar-se a subministrar informació personal d'identificació, llevat que es pugui evitar la participació en determinades activitats relacionades amb el web.

Fi del tractament: mantenir una relació comercial amb l’Usuari. Les operacions previstes per realitzar el tractament són:

 • Remissió de comunicacions comercials publicitàries, sempre i quan s’hagi autoritzat prèviament, per correu electrònic, fax, SMS, MMS, comunitats socials o qualsevol altre mitjà electrònic o físic, present o futur, que es pugui fer comercialment. Aquestes comunicacions seran realitzades pel RESPONSABLE i relacionat amb els seus productes i serveis, o dels seus col·laboradors o proveïdors amb els que aquest ha aconseguit algun acord de promoció. I aquest cas, els tercers mai no tindran accés a les dades personals.
 • Realitzar estudis estadístics.
 • Tramitar encàrrecs de peticions o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l'usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que es posen a la seva disposició.
 • Remetre el butlletí de notícies de la pàgina web.

Base jurídica del tractament: consentiment de la persona interessada.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre existeixen un interès mutu per mantenir el fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total dels mateixos.

Comunicació de les dades: No es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal.

Drets que assistents al Usuari:

 • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
 • Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació i oposició al seu tractament.
 • Dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets:

OLI MAGRÍ
Adreça postal: Carretera Balaguer, 5, 25130 d'Algerri (Lleida)
Correu electrònic: moli[@]olimagri.com

Identificació no Personal d'Informació

Podem recopilar informació d'identificació no personal sobre els usuaris quan interactuen amb el nostre lloc. La informació d'identificació no personal pot incloure el nom del navegador, el tipus d'equip i informació tècnica sobre els usuaris mitjançant la connexió al nostre lloc, com ara el sistema operatiu i els proveïdors de serveis d'Internet utilitzats, i una altra informació similar.

Galetes del navegador

El nostre lloc pot utilitzar galetes (concepte conegut com cookies) per millorar l'experiència de l'usuari. El navegador posa galetes al seu disc dur per a propòsits de registre i, de vegades per rastrejar informació sobre ells. L'usuari pot optar per configurar el seu navegador per rebutjar les galetes, o perquè l'avisi quan se n'eviïn. Si ho fan, tingueu en compte que algunes parts del lloc poden no funcionar correctament.

Com utilitzem la informació recollida?

OliMagri.com recull i utilitza la informació d'usuari personal per als fins següents:

 • Per personalitzar l'experiència de l'usuari: Podem utilitzar la informació en conjunt per a comprendre com els nostres usuaris com un grup utilitzen els serveis i recursos proporcionats en el nostre lloc.
 • Per millorar el nostre lloc: Ens esforcem contínuament per millorar la nostra oferta de lloc web basat en la informació i la retroalimentació que rebem de vostè.
 • Per enviar correus electrònics periòdics: L'adreça de correu electrònic que l'usuari proporciona l'utilitzarem només per ajudar-vos, i/o altres peticions o preguntes. Si l'usuari decideix optar a la nostra llista de correu, rebran correus electrònics que pot incloure notícies de la companyia, actualitzacions de productes relacionats o servei d'informació, etc. Si en qualsevol moment l'usuari vol deixar de rebre futurs correus electrònics, adjuntem detallades instruccions de com donar-se de baixa a la part inferior de cada correu electrònic o l'usuari pot contactar amb nosaltres a través del nostre lloc.
 • Per avaluar la quantitat d'usuaris gent i de quina manera han visitat el nostre lloc web. Aquestes galetes són gestionades per Google i emmagatzemen informació referent a les pàgines que han estat visitades, quant de temps ha estat en cadascuna, etc ... Per a més informació sobre aquesta galeta, consulteu la política de galetes de Google.

Com protegim la seva informació?

Adoptem la recopilació de dades, emmagatzematge i processament i mesures de seguretat per protegir contra l'accés no autoritzat, alteració, divulgació o destrucció de la seva informació personal, nom d'usuari, contrasenya, informació de transaccions i les dades emmagatzemades en el nostre lloc.

Compartir la seva informació personal

Nosaltres no venem, negociem, o lloguem la informació d'identificació personal dels usuaris a tercers. Podem compartir informació demogràfica general no vinculada a cap informació d'identificació personal dels visitants i usuaris amb els nostres socis, afiliats i anunciants de confiança per a les finalitats abans esmentades.

Llocs web de tercers

Els usuaris poden trobar publicitat o contingut del nostre lloc que enllaça als llocs i serveis dels nostres socis, proveïdors, anunciants, patrocinadors, llicenciataris i tercers. Nosaltres no controlem el contingut o enllaços que apareixen en aquests llocs i no som responsables de les pràctiques emprades per llocs web vinculats cap a/o des del nostre lloc. A més, aquests llocs o serveis, incloent el seu contingut i enllaços, poden canviar constantment. Aquests llocs i serveis poden tenir les seves pròpies polítiques de privacitat i polítiques de servei al client. La navegació i interacció en qualsevol altre lloc web, incloent llocs web que tenen un enllaç al nostre lloc, està subjecta a termes propis d'aquest lloc web i les seves polítiques.

Canvis en aquesta Política de Privacitat

OliMagri.com té la llibertat d'actualitzar aquesta política de privacitat en qualsevol moment. Quan ho fem, anem a publicar una notificació a la pàgina principal del nostre lloc web, revisi la data d'actualització en la part inferior d'aquesta pàgina.

Animem als usuaris a comprovar amb freqüència aquesta pàgina per a qualsevol canvi i així mantenir-se informat sobre com protegim la informació personal que recollim. Vostè reconeix i accepta que és la seva responsabilitat revisar aquesta política de privacitat de manera periòdica i prendre consciència de les modificacions.

La seva acceptació d'aquests termes

En utilitzar aquest lloc, vostè expressa la seva acceptació d'aquesta política. Si no està d'acord amb aquesta política, si us plau no utilitzeu el nostre espai web. El seu ús continuat del lloc després de la publicació de canvis a aquesta política serà considerat com la seva acceptació d'aquests canvis.

Contacti amb nosaltres

Si vostè té alguna pregunta sobre aquesta Política de Privacitat, l'ús d'aquest lloc, o les seves relacions amb aquest lloc, posi's en contacte amb nosaltres.